En formiddag med Joico!

Jeg har alltid hatt veldig tykt, langt og mye hår. Hver gang jeg har gått visning, gjort fotoshoot eller vært hos frisøren får jeg samme oppgitte komentar på at “oi, du har mye hår, dette vil ta sin tid..” Det er kanskje derfor jeg aldri har tatt meg så mye tid til håret mitt selv heller… men nå er det nye tider, for jeg har innsett at det krever litt insats for å føle seg fresh, og håret er en super viktig del av pakka!  På La Bionda frisør avtalte jeg tid med Ellen Marie fra Joico for å få litt veiledning på produkter som passer til mitt hår!

Annonse

IMG_9983

Med dypvirkende kur  i håret!

IMG_0002

 

Noe av det mest avslappende jeg vet er å gå til frisøren! Spesielt når man kommer til den delen der man skal vaske håret og frisøren masserer inn shampo og balsam!

IMG_9991

Hodebunnsmassage, kanskje det beste som finnes!

IMG_0008

Med håret fullt av kur er det mye lettere å gre ut flokene, og håret holder seg flokeløst lenger. Jeg fortalte om datteren min som HATER å vaske og gre håret, og Ellen tipset om at jeg kunne bruke kur i håret til Sophia også for at det ikke skal floke seg så lett!

IMG_0025

 

Nå skal jeg få ordnings på hårrutinene mine! På samme måte som jeg har step 1-2-3 med huden, har jeg nå fått step 1-2-3 til håret!

Jeg blir ofte super forvirret av alle produktene i skapet, så det ender med at jeg går for det samme hele tiden. Jeg liker å holde meg til en serie, og Joico er en av de beste hårseriene på markedet, og har vunnet masse fine priser, også merker man jo effekten av produktene med en gang!

IMG_0034

Vanligvis lar jeg bare håret lufttørke, men de dagene jeg har litt bedre tid eller skal noe spesielt, skal jeg huske på Ellen Maries tips om å føne og børste i alle retninger for at håret ikke skal falle helt flatt. For at håret ikke skal bli brusete er det viktig at føneren blåser med rettingen på håret.

IMG_0049

Voila med bare litt olje og fuktighetskrem (!) fra joico i håret!!!
Etter en fantastisk formiddag med Ellen Marie fra Joico, har jeg forstått at det ikke skal så enormt mye til for å pleie håret og holde det sundt og fint. Man må bare tenke på håret på samme måte som man tenker på huden sin, og påføre fuktighet og gode produkter som gjør at det holder på glansen og ser fint og sunt ut.

Konkuranse: På mandag trekker jeg ut tre heldige vinnere som får et gavekort på kr 1000 fra Joico. Legg igjen en kommentar under og du er med i trekningen!

Dette innlegget inneholder adlinks og er gjort i samarbeid med Joico.