Ventetiden er over!

I morgen legger vi ut oppskrift og kit til “Skappeljakken” #2 i perlestrikk!

Annonse

jdl_10063_Skappelgenserne_1339  jdl_10061_Skappelgenserne_0725 jdl_10061_Skappelgenserne_0727

jdl_10061_Skappelgenserne_0723

Dette er familiens nye favoritt, vi “bor” i den alle sammen, og jeg har forstått at det ikke bare er vi som liker den, for mailboksen min går nesten varm med alle henvendelser fra dere som ønsker å strikke denne jakken. Det synes vi er kjempe gøy! Og nå kan vi glede dere med at vi legger ut kit og oppskrift på http://skappelgenseren.no/ fra og med I MORGEN!

Selvom den ser litt mer avansert ut, er dette en super enkel modell som alle kan få til. Mamma har brukt lang tid på å utarbeide en oppskrit som er lett å forstå, og vi har idiot sikret den ved  å teste oppskriften før vi legger den ut, så dette skal bli super greit for alle strikkeglade venner!

Lykketil! <3

Marthe og Maria