Skappeljakken #2

IMG_9752 IMG_9753

Annonse

Nå, fine, tålmodige strikke venner, er det ikke lenge til vi legger ut oppskrift og kit til Skappeljakken #2 på www.skappelgenseren.no Jeg beklager at dette har tatt så lang tid, men det er viktig for oss at oppskriften er så oversiktlig og forståelig at enhver kan få det til. I dag har jeg tegnet de siste lommeforklaringene og malt forside til oppskriften, så nå er det ikke lenge igjen! Håper å få det meste ferdig i kveld, og så må pappa lese korektur og mamma godkjenne før oppskrift og kit blir lagt ut så snart som mulig! Det er super morsomt at så mange av dere skriver til oss at dere gleder dere til å ta strikkepinner fatt og starte nytt prosjekt. Tror jeg svarer på mellom 20-50 mail hver dag om når oppskriften kommer.. det forsinker litt det også selvfølgelig, men det er utrolig koselig likevel!

Stay tuned, den er like rundt hjørnet!