Hobbyklubb

IMG_0408

Annonse

Jeg må bare få understreke hvor morsomt jeg synes det er at så mange har kastet seg på strikkebølgen. At DIY (Do it yourselves) er blitt en trend, at folk syr om (med og uten Jenny Skavlan) og at folk generelt bruker sine fantastiske kreative sider.

Cappelen Damm har en utrolig smart bokklubb kalt Hobbyklubben for voksne der man blant annet kan få tips til ulike ting man kan strikke og lage selv – enten til deg selv eller som gave. Jeg har fått den æren av å få introdusere klubben for dere, og akkurat nå kan man velge mellom to tilbudspakker der man får masse inspirerende stæsj og fine ideer til prosjekter. Jeg har forhørt meg litt i forhold til avbestilling, da det verste jeg vet er hvis man ikke kommer seg ut av et abonnement, men dette virker veldig bra, og det skal ikke være noen sak å avbestille periodens hovedbok på nett om man ikke ønsker den, eller hvis man henger litt igjen med et prosjekt man gjerne vil få avslutte først.

Jeg synes at det er genialt med slike hobbyklubber for å få inspirasjon og ideer til ting man kan lage selv! Det er ikke alltid man vet hvilke prosjekter man skal begynne på, og da er det gøy å få innspill til dette. Jeg lagde hobbyklubb for venninnene mine da jeg var liten, men dette er nok noe litt annet;) Det er verdt å sjekke ut! http://kampanje.hobbyklubben.no/skappel

Hobbyklubben har egen facebook-side https://www.facebook.com/hobbyklubben  hvor klubben legger ut spennende informasjon, gode ideer, inspirerende bilder og konkurranser!

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Cappelen Damm.