Gårsdagens photo stunt!

maria_faller_BW-1

Annonse

maria_fall-2

I går hadde vi en fantastisk dag med fotografering av “Skappelgensere” og jakker til www.skappelgenseren.no. Marthe og jeg hadde på forhånd plukket ut en del inspirasjonsbilder, deriblandt et bilde av en jente på skuldrene til en mann, som vi mente ville være perfekt. Sta som vi er, ble vi nødt til å bevise at det ikke var noe problem å gjennomføre og at “det ville se super fint ut på bildet”…

Ha, ha!!! Jeg ler fortsatt når jeg tenker på hvor klønete, og utrolig komisk det må ha sett ut da jeg kravlet opp på skuldrene til Marthe. Søss vaklet et par skritt før jeg ble kastet i bakken med hodet først mens hun holdt meg igjen i det ene benet!! Ikke serlig elegant, det tok seg IKKE ut på bilde, men vi prøvde i hvertfall, og alle fikk seg en meget god latter! Love you søss! Vi er dream team ass <3

Bildene er tatt av Julianne Leikanger