“Skappelgenseren” kit er nå lagt ut på skappelgenseren.no!

IMG_9523

Annonse

Hei alle sammen! Nå har vi fått ut fingern, landet etter diverse ferier, og endelig fått tid til å jobbe litt med strikkeprosjektene våre igjen. I dag har vi lagt ut nye kit til “Kjærestegenseren”, “Skappelgenseren” og “Skappeljakken” på www.skappelgenseren.no  Merk dere at vi nå selger skappelgenseren og skappeljakken kit UTEN pinner da veldig mange av dere har nok av pinner etter å ha strikket både en og to og opp til syv gensere!! Det er SÅ moro!

Mange av dere har spurt om oppskrift til den nye jakken som mamma har strikket til meg, og jeg kan glede dere med at DEN KOMMER!! Jippi! Mamma holder på å strikke en ganser til slik at hun får skrevet ned fremgangsmåten underveis. På den måten blir oppskriften blir lett å forstå. Gleder meg til å dele den med dere, for dette er en absolutt favoritt ulljakke om dagen, og jeg har jo som dere har sett tjuvstartet på min nr. 2!

God strikking! Klem