I dag er en stooor dag!

IMG_0038 IMG_0050

Annonse

IMG_0044

IMG_0051

IMG_0715

IMG_0995

IMG_0933 IMG_0934

Jeg har alltid drømt om et romslig klesskap. Et oversiktlig og fint et med plass til alle skatter som har kommet til med årene, og nå når vi flyttet inn i nytt hus med større plass, fikk jeg frie tøyler av Andreas til å lage drømmekskapene! De siste månedene har jeg derfor drømt meg bort i interiørmagasiner, tegnet, sett på farger, fått hjelp til mål og løsninger, bestilt, ventet, ventet og ventet… -og i dag kommer garderoben min!!!! Dere aner ikke hvor fantastisk deilig det er å vite at fra og med i ettermiddag kan jeg flytte ut av pappesker og inn i et slags system! Jeg tror faktisk jeg skal finne frem strykebrettet for første gang på år og dag, og stryke alle klærne mine før jeg omhyggelig bretter dem med pene brettekanter og plasserer dem i mitt nye klesskap! <3 Gleder meg til å vise dere resultatet!