Chanelnegl!

IMG_8730

Annonse

IMG_8733

For noen år siden hadde Chanel en visning der modellene hadde tattoveringer av svaler, lenker etc.. på kroppen.

På en sommerfest for Elle samme år, møtte jeg Marthe Krogh, med en nydelig Chanel svale på armen. Jeg ville også ha en sånn en, og gikk til innkjøp av settet med fake tattoos fra Chanel. (eller det vil si, jeg fikk dem etter at mamma hadde brukt noen på Gullruten samme år). Selvom jeg fortsatt syntes det var super fint, er jeg bygd sammen sånn at når mange kler seg likt eller finner på like ting, så synes jeg det blir kjedelig. Derfor ble alle tattoveringene liggende i skapet. -Intill i dag, da jeg helt plutselig fant ut at jeg skulle teste en mini logo under neglelakken min til en forandring. Hva synes dere? Resten av tattoveringene får bli liggende en liten stund til tror jeg. Til alle andre har glemt hvor de egentlig kom fra;)