Lost and need information…

Annonse

Dere er sikkert dritt lei av maset mitt med disse skoene, men siden dere var med på styret med å få tak i disse skoene før jul, tenkte jeg dere ville forstå hvor leit jeg synes det er at de forsvant mens jeg var på ferie.. jeg tok de med for å ha dem på nyttårsaften, og endte med å gå med havaiianas til paljettkjolen fordi mine favoritt MMM for H&M ble borte kvelden før mens jeg bar barna mine opp til leiligheten.. godtroende som jeg er, tenker jeg at de kanskje ble funnet av noen som ville gi dem tilbake om de visste at de var mistet og høyt savnet, og fordi det er mange nordmenn på ferie i Mogan, gir jeg det et patetsk siste forsøk..

HAR NOEN SETT ELLER FUNNET DISSE SKOENE DEN 31 DESEMBER I POERTO MOGAN??? PLEASE!!!! Jeg har lett overalt, sett på alle føtter, og savner dem så veldig.. Jeg blir utrolig glad hvis de finner veien hjem til meg igjen! <3

ps. jeg blir ikke sint hvis noen har tatt dem, bare veldig glad om de blir levert tilbake!