Vindus shopping i Milano..

Annonse

Noen ganger kan jeg finne på å si at “hvis jeg hadde hatt masse penger, skulle jeg kjøpt meg en haute couture kjole eller en kåpe eller..!” Sannheten er at jeg faktisk er litt usikker på om jeg hadde klart å bruke SÅ mye penger på klær og stæsj selvom jeg hadde hatt råd til det.. Det er så mye annet enn klær og sko og meg selv jeg kunne tenkt meg å bruke penger på hvis jeg hadde hatt muligheten.. Jeg tror jeg er litt Robin Hood by hart..

Uansett, det er gøy å vindus shoppe, drømme seg bort og se på de fantastiske detaljene, håndtverket og de fine kvalitetene som åpenbarer seg i de største designbutikkene som Prada, YSL, Celine, Gucci, Louis Vouitton, Dolce & Gabbana, Versace osv.. Da vi var i Milano vindus shoppa vi masse! Det var nemlig helt sinnsykt mange fine utstillinger og godsaker å titte på! Tenk om man bare kunne fått låne noe sånn innimellom… drøm…