Jul på Skeidar!

Annonse

Jeg fikk helt frie tøyler da jeg i dag dekket på og dekorerte mitt julebord hos Skeidar. Jeg var faktisk litt nervøs da jeg skulle presentere det for interiørbloggerne som var invitert for anledningen for jeg følte plutselig at jeg tråkket inn på deres teretorium, men bloggerne var super søte og positive, og jeg tror de likte min lille installasjon av ulike hvit toner i kontrast til en sort løper og glitrende julepynt.

Jeg hadde strikket telysholdere for å kunne sette min lille personlige signatur på bordet, og  Stine på skeidar hadde kjøpt inn garn og strikkepinner slik at bloggerne kunne strikke sine egne varianter. Jeg instruerte og lærte bort så godt jeg kunne, så nå gleder jeg meg til å se hjemmestrikkede telysholdere på interiørbloggene de neste par dagene!

Tusen takk for en glitrende fin kveld, alle sammen! Det var så kosleig å møte dere!