Lindern

Annonse

Det føles litt rart å skulle flytte, for selvom jeg er over begeistret for vårt nye hjem, og gleder meg masse til å bo der, så er det litt trist å skulle lukke døren på Lindern for siste gang. Det er ikke en gang et år siden vi pusset opp og lagde drømmeleiligheten, og så skal vi liksom flytte fra den.. Mye vil ha mer heter det.. -og ja, vi trengte nok litt mere plass når tredje mann kom til verden, men for oss handler det like mye om at vi ønsker at barna skal få et trygt og fint sted å vokse opp!

Jeg kommer til å savne kjøkkenet, beliggenheten og mange av naboene, men minnene tar jeg med meg over til vårt neste hjem! Jeg har jo tross alt giftet meg og fått to barn i denne leiligheten, så det er kanskje ikke så rart at stedet betyr litt ekstra..! Håper dens nye eiere vet å sette like stor pris på den som vi har gjort! <3