For dere som ikke liker treningsstudio; det gjorde ikke jeg heller…!

Annonse

Jeg har aldri likt treningstudio, den høye musikken, de svette menneskene og følelsen av å bli beglodd når man føler seg på sitt verste.

Jeg har alltid vært veldig aktiv, og det har liksom holdt for meg å gå lange turer, løpe til bussen, sykle til jobb, gå tur med hunden og ta litt sit ups og pushups i ny og ne for å holde meg i form. Etter andre graviditet følte jeg imidlertid ikke at kroppen hang helt med lenger, så for første gang i livet meldte jeg meg inn på Elixia uten at noen ville verve meg!

Jeg var livredd da jeg tråkket opp med Lieben på armen. Med tårer i øynene avleverte jeg henne på Elexia Kidz før jeg hilste på min personlige trener, Marianne. Nå, fire uker senere, smiler jeg litt av det. For det første trives Lieben super godt på armen til de søteste barnevaktene på stedet, og for det andre så er PT`en min og jeg helt på nett!

Jeg trodde man måte spy etter hver økt for å se resultater. Jeg trodde jeg kom til å hate det og at jeg ville grue meg til hver gang..

Jeg trener en gang i uken med Marianne, og jeg gleder meg. Vi skravler og ler og jeg lærer å gjøre øvelsene riktig slik at jeg skal kunne trene selv, uten PT på sikt. Det gjør også at jeg klarer med gjennom de villeste gruppetreningene som TRX uten å få vondt i knær og rygg slik jeg ville fått før. Jeg prøver å trene to til tre ganger i uken, og jeg ser allerede resultater (mye pga amming, men jeg har da fått litt muskler også!). Uansett, viktigst av alt, jeg føler meg mye bedre!

Alt dette høres kanskje litt skrytete ut, men det er mest ment som inspirasjon til dere av dere som er som jeg var, og som gjerne vil, men ikke orker å starte å trene. Og siden jeg har vært med å inspirere til at unge har tatt strikkepinnene fatt, så tenkte jeg at det jo var håp for at jeg kunne inspirere dere som føler som jeg til å begynne å trene! Det er en fin ting å gjøre nå når det er mørkt og kaldt ute;) Lykke til!