Pressedager hos PR byråene!

Forrige uke var det pressedager hos PR byråene, og jeg og Lieben tok turen forbi noen av dem for å se hva som rører seg av trender og tendenser til våren. Det var utrolig mye fint og masse å glede seg til og jeg skulle ønske jeg hadde tatt mange flere bilder så jeg kunne vist dere litt mer, men kameraet mitt er til reperasjon så jeg har måttet ta bilder med Iphonen og kvaliteten er ikke serlig bra..

Annonse

Dette er også grunnen til lite blogging og dårlig kvalitet på de bildene jeg legger ut, men jeg lover at det skal bli bedre så fort jeg har kameraet mitt tilbake! Savn..<3

Anna Wintour (meg) og Karl Lagerfeld (Lieben) hos “Pressekontakterna” . Sophia ble veldig glad for Cakepopen hun fikk da vi kom hjem!

Collaborationene til Adidas gjorde inntrykk på meg hos Spalt PR! Det gjorde også de runde brillene med speilglass som jeg ikke husker hvor var fra…

Hos Spalt PR var det koselig stemnig med friskpresset juice og deilige vårplagg! Fikk spesielt øynene opp for merket ZAPA. Skal vise flere bilder senere!