David Andersen + Bianco =

Annonse

Som tideligere nevnt, har danske David Andersen gjort et samarbeid med Bianco, og resultatet er FANTASTISK fine sko til en god pris!

Onsdag kveld ble jeg (og Lieben!)  invitert sammen med en god gjeng andre bloggere til en før visning av kolleksjonen som kommer i butikk fra 1. november. Selvom maten var fantastisk, så var det skoene på bordet vi alle siklet på. Mine favoritter er de jeg har på på det nederste bildet, og skolettene i ponyhair.

David Andersen var selv til stede og pressenterte kolleksjonen som, bortsett fra et par pumps i sølv, består av kun sorte  sko. De ulike teksturene, materialene og snittene gjør likevel hver style veldig interessant og eksklusiv i uttrykket.

Tusen takk, This is PR, David Andersen og alle dere andre søte, for en fantastisk koselig kveld! <3

(Jeg måtte låne noen av bildene av  Celine og Viktoria som også var på middagen, da mitt kamera er til reperasjon. I det hele tatt.. på tide å få orden i sakene nå… jeg lover å kome sterkere på banen!)