ZO skin health!

Annonse

Jeg får ofte spørsmål om hva slags skjønnhetsrutiner jeg har. Helt ærlig, så har jeg ikke villet skrive om det tideligere da jeg ikke følte at jeg hadde noen spesielt gode råd å komme med. Jeg har altid testet litt forskjellig, aldri vært trofast mot et bestemt produkt, og intil nå har det i grunnen fungert ganske bra.

Det var da jeg gikk gravid med Lieben at jeg for alvor begynte å tenke på huden min. På en tur til Thailand i påsken, fikk jeg plutselig pigmentflekker og ugjevn farge i ansiktet, til tross for at jeg brukte høy solkrem. Jeg gikk fra å bruke faktor 30 til å smøre tykt på med faktor 50 resten av gravditeten. Det hjalp, eller det ble i hvertfall ikke verre! Så HUSK HØY FAKTOR I ANSIKTET!!!

For noen uker siden tok jeg en ansiktsbehandling hos Beths beauty på frogner, og søteste Karine, (som etter dette er blitt min faste hudpleier og rådgiver innen kosmetikk!!!!) forstod pigmentflekk problematikken, og hun roste meg for at jeg begynte å tenke litt mer på huden min.

Når man nermer seg 30, skjer det mye forandringer, blandt annet med huden. Jeg har begynt å få små linjer her og der, pigmentflekker og litt sprengte blodkar. Jeg vil ikke klage, for huden min er veldig fin, men jeg bestemte meg for å begynne å pleie huden min litt bedre, for å holde den fin og forebygge mot mer rynker, pigmentflekker og slikt.

Etter at Karine hadde tatt en liten titt på huden min, anbefalte hun serien ZO skin health fra Obagi. Jeg stolte på ekspertisen hennes og fant ut at jeg ville gå “all in” og kjøpe alt fra samme serie for at det skulle føles helveis. Nå renser jeg huden morgen og kveld, bruker serum, peeling og natt/dag krem, og huden er blitt mye sunnere og finere allerede!

Jeg vill eikke skrive om dette før jeg hadde rukket å teste det en stund, men nå må jeg bare svare dere som ønsker råd, for jeg føler at huden har fått en ny glød, jeg ser mer opplagt ut, de små tørre linjene er borte og det føles bare generelt veldig bra! Nå gjenstår det bare å se om 5 timer med “pensling” hos Karine kan fjerne pigmentflekkene for godt!!

(før du bruker masse penger på produkter så anbefaler jeg å få en til å analysere huden litt så du får akkurat de produktene som er best for deg! Det er jo ganske dyrt, men jeg føler at dette er en god invesering.)