Fantastiske Karine!

Annonse

Forrige fredag, unnet jeg meg en deilig dyprens ansiktsbehandling på Beths Beauty hos fantastiske Karine Meltvedt. Jeg har aldri vært noe god til å passe på huden min, og har ikke gått til noe serlig behandlinger tideligere, men nå er det på tide å ta litt tak!

Etter graviditeten min har jeg fått litt pigmentflekker og sprengte blodkar, og jeg ser at mindre søvn og stress preger huden med svake linjer.. Jeg har ikke så mye å klage over, men det er jo fint å kunne forebygge litt! Karine mente jeg kunne få orden på pigmentflekkene og forebygge mot det andre med et godt serum!

Etter en time under hennes myke hender og sterke lys, føler jeg meg mer enn overbevist om at hennes anbefalinger er verdt å følge. Denne dama har peiling, så nå skal jeg gå til innkjøp av litt ordentlige produkter!