Drømmehjemmet!

Vi brukte tre år på å skape drømmehjemmet, vi rev vegger, bygde om, pusset opp, og det er ikke mer enn noen dager siden vi fikk peisen montert og alt slik vi har ønsket oss..

Annonse

Derfor sitter det ganske langt inne å selge leiligheten og flytte ut av byen. For Lindernhage by har vært vår lille oase midt i byens mas og kjas. Her har vi kunnet slappe av, trekke luft på balkongen, kose oss i grønne omgivelser og feste i bakgården. Nært til kafeer og venner, bare en liten spasertur fra så og si alt..

Med to barn var det perfekt, men med tre barn ble plassen plutselig litt liten, drømmen om badekar og utgang til egen hage litt for stor, og med besteforeldre og barnevakt på ekeberg ble fristelsene for mange, så vi kjøpte oss nytt sted, vi! Så nå er det bare å sette igang å skape en ny drømmebolig!

Selvom alt nå er veldig cleant på grunn av visning, så tenkte jeg at jeg ville vise dere hjemmet mitt. Det er så mange som har spurt om ikke jeg vil dele bilder, og på en måte føltes det som at jeg ville holde det privat, for meg selv, men nå kommer jo leiligheten ut på finn.no uansett, så da kan jo dere få se den dere også! Jeg håper denne kåken selges til noen som kommer til å sette like stor pris på den som oss, og som vil få like stor glede av den som vi har hatt! Spre ordet, neste helg er det visning! Flere bilder ligger på www.finn.no