Ventetiden er over, vi er i MÅL!!!!!

Annonse

skappelgenserenkit

I morgen tar vi imot de første bestillingene på “Skappelgenseren”-kit i fargen LYS GRÅ. Bestilling må skje via vår bestillingside som kommer opp som link på bloggen klokken 15.00!

Kitet koster 900 kr (uten frakt), og inneholder alt du trenger for å strikke en “Skappelgenser”; 6 nøster “Inca alpakka” (tynn alpakka), 7 nøster “Iris alpakka” (pusete alpakka), strikkepinner i str. 7 og oppskrift.

De første hundre som bestiller får hjemmesydde strikkeposer med mammas “lykke til” og  signatur på posen!

Det blir første mann til mølla, for som jeg fortalte sist uke, så har leverandøren av garn, Rauma hatt så stor etterspørsel på garn at de har vært helt tomme. Nå har de imidlertid gjort en super jobb med å få garn fra Peru i en fantastisk fart, slik at vi alle kan strikke gode og varme gensere til høsten!

Det vil desverre bli litt begrensninger på antall og fargevalg de første to ukene. Deretter kan dere få kjøpt akkurat så mange kit dere vil, og velge mellom fargene lys grå, mørk grå, kitt, hvit og kamel. (se bildene over!)

Vi gleder oss til å sende av sted pakker i posten til strikkeglade over hele landet!

Jeg er SÅ glad! JIPPI!!!

Ps. genseren som Søss har på bildene over er strikket i fargen lys grå som blir tilgjengelig i morgen!