Mens vi venter på bestillingssiden…

Annonse

“Vi skal hjelpe dere” sa vi.. “Om noen få dager er bestillingssiden oppe og garnkit på vei til dere” lovet jeg.. Det skulle være så enkelt, men har tatt mye mere tid enn forventet, for det er visst ikke bare, bare å starte nettbutikk… -Men vi får det til! Det LOVER vi!!!

Nå er status slik: STRIKKEPOSENE ER KLARE!! (huset til mamma og pappa er invadert av bedriften “Sister Act”  som består av Søss og meg) og det eneste som hindrer oss i å kunne sende dette til dere, er den fordømte bestillingssiden som har tatt myyyyyye mere tid å få opp og stå enn vi hadde håpet.

Vi, altså min søster og jeg er vant til å kunne “fikse alt sjæl”… derfor er dette super frustrerende. Det vi kan klare selv er klart, nå er det bare opp til andre (veldig dyktige folk forøvrig) å fikse de siste små ting og så er vi på banen! Puh! Vi skal nok komme oss i mål, folkens! Håper bare inderlig at dere gidder å vente sammen med oss… Tusen takk for alle søte og positive komentarer. Dere er fine!

Jeg er en klemme person, så her kommer den;

Stor klem (!)

Maria

(Dagens outfit; Kamo jakke fra Tokyo, skinnvest og sko fra BikBok, jeans fra “Genetic Denim” og skjerf og tøybag fra “Holzweiler”.)