Dere er FANTASTISKE!!

Annonse

Kjære alle lesere. Jeg må bli flinkere til å fortelle dere hvor enormt mye jeg setter pris på dere!

I forbindese med at bloggen min  har vært nede, ble det klart for meg hvor viktige dere er, og hvor mye jeg setter pris på deres daglige kontakt og oppmuntrende ord. Tusen takk!

Grunnen til at bloggen har vært nede har vært på grunn av for stor trafikk på siden, hvilket jo er fantastisk! Det betyr jo bare at mange liker boggen min, og det setter jeg umåtelig stor pris på! Dere er fantastiske!

Nå er den imidlertid på plass igjen etter en iherdig insats fra en fantastisk mann som heter Kristoffer!! Tusen takk for hjelpen!

Siste innspurt på “Skappel-genser-kit” prosjektet ble som dere forstår litt svekket, men alt er på plass, garnet kommer i morgen, og nå er det bare et tidsspørsmål før bestillingssiden er oppe og står! Jippi!! Senest mandag, folkens! Senest mandag sender vi ut de første kitene!!