Skappel-kit status!!!

Annonse

Her jobbes det på spreng for at dere skal få posene deres med alt dere trenger av utstyr for å kunne strikke Skappel genseren!

Jeg lovet å holde dere oppdatert på fremgangen, og slik er status:

-Det lyse grå garnet er i skrivende stund på vei til oss(!!!!)

-Mamma og Søss har sydd poser hele helgen

-Christopher (vår programmerer) jobber med bestillingssiden som krever en hel haug av kryptiske koder og systemer som gjør handelen enkel og trygg for alle.

-Vi er SÅ glade for at så mange har vist sin interesse og støttet oss. Det er dere som gjør dette mulig for oss, og vi gleder oss til å kunne skaffe garn til dere alle sammen!

Alt er klart til å kunne levere ut de første posene, vi venter bare på garnet som er på vei. Deretter åpnes slusene:) Vi har bestemt oss for å legge ut bestillingssiden når alt er klart slik at det blir orden i systemet vårt. Det blir førstemann til mølla, men alle skal få garn, det er bare det at vi må levere litt av gangen! I første omgang kommer vi til å levere ut poser med lys grått garn. Uken etter vil vi motta lys grått og kamel (som det er størst etterspørsel etter). Deretter alle de andre fargene! Det har jo som dere kanskje har fått med dere, vært utsolgt for Iris Alpakka omtrent overalt i hele landet, så vi har i likhet med butikkene måttet vente på bestilling fra Peru. Nå er det i Norge, og om ikke altfor mange dager er de første posene på vei til dere!

Jippi ja, ja jippi jippi jaaaa!!!! Gleder oss!

Love