“Skappel-Genseren” strikke kit!

Annonse

I nattens mulm og mørke bestemte jeg meg. Jeg skal lage Skappel-Genseren kit. Det er så få butikker som selger garnet som gir den beste kvaliteten og sammensetningen av garn, og jeg synes dere bør få tilgang til det som står i oppskriften, for det er best synes vi:) Det er så viktig for meg at dere får riktig garn til riktig pris og at dere ikke må kjøpe noe annet fordi det er tomt eller butikkene ikke sleger det riktige garnet. Jeg er litt lei av å høre at butikkene utnytter oppskriften min og selger dere “tilsvarende” garn. Fra og med neste uke skal dere kunne kjøpe garnet gjennom meg! OK?!

Jeg har allerede snakket med leverandørene, så dette blir et DIY-kit (Do it yourself) med alt du trenger for å lage genseren. Oppskriften (skrevet enda litt enklere og bedre utformet og lett forståelig med tegninger og forklaringer), strikkepinner i riktig tykkelse, Garnet du trenger for å strikke genseren (to ulike typer) og et lite hefte med litt info og historien bak genseren.

Hva tror dere? Interessant?!

Sov godt! Klem Maria