Ekte Norsk Sommer!!

Annonse

Jeg vil si at jeg har hatt en fantastisk fin sommer så langt i år, og jeg tror mye av det grunner i at jeg omsider har innsett hva en ekte norsk sommer er.

Norske sommere er ikke bare sol og skyfri himmel, badetemperatur i vannet og bikini hver dag.

Hvis man er heldig får man en uke med supert vær – tilsammen(!), men det fine er at det ofte er det fine været man husker fra år til år. Derfor har man også en tendens til å bli litt skuffa hvis været ikke er “like fint som i fjor”. I år innså jeg at én pen, skyfri soldag kan gjøre at jeg glemmer alle de resterende seks dagene med overskyet. Fordi én skyfri soldag i Norge er 100 ganger mere verdt for meg enn to uker på en strand i syden.

For den norske sommeren har så utrolig mye mer å by på for meg enn bare strand og sol og paraply drinker.

Når vi ferierer i Norge er det krabbefiske, strikke prosjekter, gode bøker, utflukter med båt og bil, til fots… det er utsøkte måltider tilbredt på gass, gode venner og familie, aktiviteter som “Boll”, “Kubb”, fotball.. Jordbær, bading i iskaldt vann, grilling, markblomstbuketter og blomsterkranser, roturer, bygging av sandslått… osv, osv… Derfor er det også helt ok for meg at jeg må finne frem boblejakken om kvelden for å kunne sitte lenge ute, og at jeg aldri pakker vekk skjerf og UGGs etter vinteren.

Det har sin sjarm det også! <3

Dagens outfit: genser fra “Gestuz”, skjerf fra “Holzweiler”, Briller fra “H&M”, skjørt fra “BikBok”.