“Micro cell”

Annonse

Over: Rikkes hender, med sterke, fine negler. Under: mine hender med svake, mindre fine negler (men her har jeg allerede brukt micro cell noen dager altså:)

Jeg hadde egentlig gitt opp neglene mine for lenge siden da min venninde Rikke introduserte meg for Micro Cell; en neglforsterkende lakk som bygger opp dine egne negler. Jeg har alltid slitt med bløte, korte negler som fliser seg og blir stygge, så jeg må innrømme at jeg fortsatt er en smule skeptisk, men nå har jeg altså startet med denne vidunderlakken etter overtalelse fra Rikke, og håper inderlig at mine negler vil bli like fine som hennes! Rikke påstår nemlig hardnakket at hennes negler var like udugelige som mine før hun startet med dette, så kanskje det finnes håp for meg også.. Jeg skal holde dere oppdaterte!