Shopping i Kragerø!

Annonse

Som dere  kanskje har forstått utifra min manglende tilstedeværelse på bloggen den siste uken (beklager) så er jeg på ferie. Det kom litt brått på meg også, men jeg er akkurat nå i Kragerø, og koser meg veldig!!

I dag har det imidlertid vært litt overskyet vær, så vi tok turen inn til sentrum hvor jeg havnet i min favoritt butikk her i Kragerø, nemlig “LiseAnns”!

Det er ikke mange som klarer å kle opp en dame som er 36 uker på vei, men det klarer Lise Ann!

Jeg elsker den printede kjolen/toppen (alt ettersom hvor gravid/ikke gravid man er…) fra Rützou, mohair genseren fra Acne (lik den lilla jeg har fra før som er blitt en klar favoritt) og skoene (også fra Acne.) Fine sommerfavoritter!

Ps. følg meg gjerne på instagram for hyppigere oppdates; @mariaholzweiler.

Utrolig søtt diplom på kassa til “Lise Anns” i kragerø:)