Ansiktsløfting:)

Her forrige dagen unnet jeg meg en tur forbi min venn, Fred Hamilten. Han er faktisk den eneste personen i Norge som er øyenbrynsstylist og kun gjør øyenbryn, og han er en tryllekunstner. Jeg mener helt seriøst at han gir meg en ansiktsløft ved bare å nappe øyenbrynene mine riktig. Det er helt fantastisk!

Annonse

FØR:

ETTER:

En ting jeg kan love dere med hånden på hjerte, er at jeg aldri kommer til  å skrive om ting som restylan og botox på denne bloggen. Det er temaer som ligger på min liste over hva jeg IKKE vil teste.  Jeg synes det er skremmende at så mange tyr til slike produkter for å “forbedre” på utseende sitt.

Det er ok at man kan føle for å freshe seg opp litt til tider, men ikke putt ting under huden, man vet ikke 100% sikkert hva det gjør med  en på sikt. Mitt råd til dere blir derfor å heller freshe seg opp med gode kremer, forsterkende neglelakk, og hvis man har mulighet til å unne seg å gå til en øyenbrynsstylist i ny og ne, om ikke annet, så bare for å få noen gode råd, så kan det gjøre så utrolig mye med selvfølelsen!

En veldig stolt fred med en artikkel fra VG eller dagbladet (litt usikker) der han ble nevt i forbindelse med at Rhianna kommer til Oslo. Han har nemlig designet sin egen pinsett som superstjernen får når hun kommer til Norge:)