Mine kjære lesere!

Annonse

Jeg har et sterkt ønske om å forbedre bloggen min, og tenkte det var koselig å inkludere dere:) Jeg føler at jeg nesten er blitt litt kjent med mange av dere som legger inn komentarer og kommer med feedback på bloggen. Det gjør at jeg blir motivert og får lyst til å blogge enda mer etter deres ønske også!

Tenkte derfor at jeg ville høre med dere hva dere kunne tenkt dere mer av, hva slags poster dere liker, hva dere savner, om det er noe der ikke liker osv…

Vil dere ha mere inspirasjon? Mere outfit bilder? Tips av ulikt slag (som produkter, spisesteder, butikker, trening etc..) vil dere at jeg skal teste ut noe for dere? Vil dere se flere små prosjekter? Er dere interessert i oppskrifter og mat (jeg elsker jo å lage mat også)? interiør? vintage… dere kan ønske dere hva som helst! Jeg har et helt år hjemme foran meg, og jeg skal utforske, kose meg og dra på “eventyr” for oss:)

Jeg setter umåtelig stor pris på dere, og jeg setter utrolig pris på alle komentarene dere skirver til meg. tusen takk!

Håper på masse god feedback, også skal jeg gjøre mitt aller beste for at bloggen skal bli enda litt bedre i tiden fremover!

God Sommer, alle sammen!

xx

M