Mitt hylleprosjekt.

Annonse

Det er flere av dere som har spurt hva slags hylle jeg har i stuen min, og jeg kan stolt fortelle at den er   hjemmesnekret av pappa og meg. For noen år siden forelsket jeg meg nemmelig i et hyllekonsept fra “muuto”, som består av moduler i tre størrelser som man kjøper hver for seg og bygger sammen slik man selv ønsker. Genialt! -hvis man har lyst til å bruke masse penger på bokser… det hadde ikke jeg, så vi lagde noe liknende selv, men som én enhet.

Jeg skisserte på rutepapir hvordan jeg ønsket det, og pappa tegnet den ut proffesjonelt (han er ingeniør), beregnet materialer og fikk det kuttet til på maxbo før vi monterte den sammen hjemme i stuen her. Kjempe gøy! Akkurat som et stort puslespill.

Den ble super vellykket, passer perfekt, er bly tung og umulig å få ut av leiligheten da den ikke går gjennom dørene:) Da vi nylig pusset opp her, sa jeg til Andreas at vi kunne gjøre hva som helst, men hyllen måtte få bli! Det fikk den heldigvis, og nå rommer den mange av våre kjære bøker og “skatter” fra opp gjennom!

Hvis noen er interessert i å prøve seg på et “stort puslespill”, så skal jeg høre med pappa om han ikke kan trylle frem de gamle tegningene for meg!

13.juni kl 23.50:

Til alle der interesserte, legger inn pappas tegning og kappliste under. Lykke til!

Pappa mente at hyllen tilsammen kostet oss ca 5000 kr, bare så dere er forberedt på at det var litt dyrere enn jeg husket det som:) Men uansett veldig mye billigere enn å kjøpe fra muuto! Og mye morsommere! Lykke til!