Aleksandra Ørbeck-Nilssen + Holzweiler = skjerf.

Annonse

Ok. Da har Sophia fått besøke farmor, og jeg har litt td til å forklare skjerf samarbeidet mellom Aleksandra og Holzweiler agenturer.

Da Holzweiler agenturer bestemte seg for å starte med skjerf, hadde de et sterkt ønske om å støtte et prosjekt  og en god sak.

At Aleksandra dukket opp var helt tilfeldig. Jeg og mutters møtte henne nemlig da hun solgte klærne sine på vestkanttorget til inntekt for sitt eget prosjekt. Dere husker kanskje at jeg skrev et blogg inlegg om Aleksandras drøm om å bli den nye Karen Blixen og starte et reservat for skadde dyr i Afrika?! I hvertfall, Andreas og Susanne syntes hun virket interessant og tok kontakt, og som alle andre, ble de fort grepet av prosjektet og personen bak, så da var saken klar. Dette var prosjektet de ønsket å støtte!

På torsdag forrige uke, samtidig som Holzweiler landserte skjerfene sine, presenterte Aleksandra to fantastiske skjerf, og fortalte om prosjektet sitt. Overskuddet av salget av skjerfene vil gå til hennes prosjekt!

Jeg skal legge ved en link senere der hun går dypere inn på prosjektet selv for dere som er mer interessert.

Bildene over er blandt annet fra en stemningsfilm hun selv har leget fra Afrika. I mine øyne er hun allerede den nye Blixen:)