Tidenes fineste invitasjon!

Annonse

Da jeg kom hjem i dag, fant jeg denne fantastiske sølvboksen på bordet. Som alle andre jeg kjenner, er også jeg utrolig glad i å motta gaver , så jeg ble både nygjerrig og glad over den pene boksen. Fylt med spenning, dro jeg forsiktig av silkebåndet, og i det jeg tok av lokket fikk jeg et lite “puff” av fantastisk blomsterduft i ansiktet.

Pakken inneholdt som dere ser, nydelige blomster og en invitasjon til et event hos Holzweiler agenturer en kveld i neste uke! Den beste gaven man kan få er jo en opplevelse! Jeg har allerede holdt av kvelden og gleder meg masse til en inspirerende kveld!

Jeg lover å dele bilder fra kvelden med dere senere!

Denne “invitasjon i en boks med blomster” ideen er kanskje den fineste jeg har sett, og hvis man skal arrangere et bryllup med ikke altfor mange gjester, eller noe annet koselig, så kan man jo ta litt inspirasjon fra dette! Det var en opplevelse i seg selv å få nvitasjonen! Det blir spennende å se hva kvelden vil bringe!!