Dagens inspirasjon!

Annonse

I dag har jeg vært på fotokurs med Canon, og selvom jeg klarte å komme 2 timer for sent pga trafikk problemer, så fikk jeg det viktigste ut av kurset; inspirasjon til å ta bilder igjen!

Nå var det riktignok en spesielt fin dag i Oslo sentrum, men for en som jobber på billingstad, blir mye til inspirasjon når man titter innom sentrum, så for meg var det ikke så overraskende at jeg helt plutselig måtte stanse bilen og løpe ut for å ta bilde av denne nydelige, gulhårede damen på Kaffebrenneriet.

Anja Stang derimot syntes nok at mine kjøre egenskaper virket noe tvilende da jeg svingte inn på fortauet for andre gang, for å forevige et ungt vakkert par ved slottsparken som tok bilde av hverandre. Utrolig morsomt at det viste seg å være Maiken, og kjæresten Kjetil, som tok bildene i bryllupet mitt!

Oslo er en liten men inspirerende by!