Braided hair

Annonse

Da jeg var liten gikk jeg altid med en eller to fletter, og både mamma og pappa kunne kunsten. Jeg lærte det fort selv også for jeg har altid hatt mye og tykt hår som det har vært deilig å få bort fra ansiktet.

Jeg har altid likt fletter også, men jeg føler meg fort veldig søt og liten når jeg fletter håret, og gjør det ikke så ofte lenger, men i går lot jeg gamle kunster samle håret i et virrvarr av fletter, og det føltes faktisk ganske bra! Andreas komenterte at han syntes jeg så  spesielt “yndig ut” på Michael Buble konserten i går kveld, og det understreket i grunnen følelsen jeg pleier å få når jeg har denne frisyren, men det er jo koselig å kunne se litt yndig ut i blandt også!

Fletten holdt forøvrig helt til i kveld, 24 timer senere, men nå ser jeg mer ut som en hulder en en yndig skolepike;)