Fra Stygg andunge til Svane!

Annonse

Jeg tenkte at jeg ville vise dere disse bildene fra morgenen på bryllupsdagen min, da jeg ble forvandlet til prinsesse for en dag ved hjelp av mine profesjonelle og gode venner!

Forloverene mine, Stine og Elisabeth sørget jo for å holde nerver i sjakk, og for at alt var på plass og som det skulle, mens Linda Wickman,  en av Norges beste stylister og makeupartister, sørget for glødende hud og nydelig makeup.

Linda er den eneste jeg kjenner som får meg til å føle meg naturlig vakker MED  sminke! Hun er SÅÅÅ dykytig, og jeg er så stolt av å kunne fortelle at hun nylig kom ut med sitt eget mineral pudder, “BEKK” fra Zanzuel, som er HELT fantastisk! (Jeg skal legge ut bilder senerer!!)

Andrés Klævstad, min flinke frisør satte kronen på verket med en klassisk frysyre som vi hadde prøvd ut kvelden i forveien! Jeg føler meg så trygg på et bra resultat når jeg er sammen med disse fantastiske menneskene, og det er jo så utrolig viktig på en sånn dag! Andrés åpner sin egen salong neste uke!!!

Fy søren for et bryllups team!! Jeg er heldig, jeg! Tusen takk, alle sammen for at dere var med på å gjøre dagen min! Jeg  setter så umåtelig stor pris på dere, og jeg er så utrolig stolt av alt dere får til!

LOVE