FREAKS IN THE CITY…

Annonse

Jeg har de beste kolleger i Bikbok, og de jeg jobber tettest med, designteamet, er blitt nære venner. Vi er 5 veldig forskjellige jenter med ulike liv og interesser, men med en falles pasion for klær og fashion.  For ca en uke siden var vi på “premiere vision” og inspirasjonstur til Paris. Vi hadde kun én kveld sammen i storbyen, og bestemte oss for å bringe med en av våre fineste kjoler for anledningen. Det er utrolig gøy å pynte seg, og i Paris vekker man ikke fult så mye oppmerksomhet som i Oslo og man skiller seg ikke fult så mye ut, så det var utrolig befriende og gøy å entre “le train Bleu” iført glitrende paljetter, vinatge brudekjole, den flotteste sateng og fotsige gevanter. Da Siri atpåtil kom småløpende inn i resturanten, rett fra flyplassen med trillekofferten på slep iført en fantastisk vintage kjole hun hadde skiftet til på resturantens toalett, føltes det som om vi var med i en scene fra “sex and the city”..!

Freaks; you`re the best!!! Love!