Balenciaga boots in my dreams..

Annonse

Vi har ikke gjort annet enn å kakkle om disse fantastiske bootsene fra Balenciaga på kontoret siden de så lys for første gang på catwalken for en god stund tilbake, men de er og blir for dyre for våre lommebøker. Derfor nådde kaklinga et nytt støynivå da Solveig, en av mine nydelige kollegaer, hadde bestilt disse nokså kule, litt liknende bootsene fra underground :

Vi hadde en moderne form for Askepotts skoprøving på designteamet denne ettermiddagen da skoene var for store for dens opprinnelige eier. Bare synd at ingen av oss andre passet dem heller.. Jeg kunne gjerne hatt dem en størrelse for store, men jeg kunne faktisk ikke ha dem en størrelse for små.. Etter ti minutter kjente jeg ikke tærne lenger.. Søren heller.. og det et som kunne blitt min lykkedag.. Ja, ja. Da var det ikke meningen at disse skulle bli mine likevel.