3×1

Annonse

 

Da Andreas og jeg var i NY i mai, kom vi over en helt nyåpnet jeansbutikk med et helt unikt konsept. Butikken het 3×1 og konseptet går ut på at man skal kunne komme inn i butikken og designe sine egne jeans. Man skal kunne velge mellom de fineste kvaliteter, knapper og rivets. Man kan velge farge på stikninger, finnish og vask. I tilegg har de fem ulike modeller man kan velge mellom som sys etter dine egne mål.

Vi ble super facinert, konseptet var unikt og super spennende, hele produksjonen foregikk innenfor de fire veggene vi stod i, sy damene satt bak en glassvegg og alt av materialer lå fremme på store tilskjæringsbord. Hadde det ikke vært for at vi måtte stresse av sted til flyplassen, hadde vi definitivt hatt hvert vårt par jeans fra 3×1 i dag.

Jeg håper så inderlig at butikken ligger der når jeg kommer tilbake nestegang. Mest fordi jeg elsker at follk tenker annerledes og tør å satse!