Coachella in my dreams..

Annonse

På torsdag reiser hele design teamet mitt, flere av mine søte venninder, enda en bekjent og….-gud vet.. jeg føler at ALLE skal til LA og musikkfestivalen Coachella og jeg er SÅ innmari misunnelig!!! Jeg er bare trainee, forholdsvis ny i jobben og får ikke vært med denne gangen, men neste gang?!?! Merker at jeg bare blir mer og mer motivert til å gi jernet på jobben. Forhåpentlig har jeg gjort meg fortjent til å være med på inspirasjonstur til LA nestegang?!? Selvom jeg ikke skal ned selv, gleder jeg meg sykt på mine kollegaer og venners vegne. Jeg har jo vært med på nedtellingen i flere uker,så det blir stas å vite at de er der, og jeg gleder meg SÅ til å se bilder og høre referater fra turen når alle kommer hjem igjen! I mellomtiden får vi andre nyte en deilig påske!