Skoene som sier JA!

Annonse

Her er skoene som skal lede an opp kirke gulvet! 12 cm høye, lakk nude/rosa Louboutins som er en gave fra mamma til meg! Jeg ble så rørt..

Deter to uker siden nå. Jeg hastet inn døren hos mamma og pappa og skravlet i vei om noe jeg ikke husker. Jeg syntes mamma var i overkant lite interessert, men forstod fort hvor fokuset hennes var da hun trakk frem den beige sko esken med hvit påtrykt Louboutin løkkeskrift. Så kom tårene. Jeg vet ikke hvorfor egentlig, men vi ble  vel rørt begge to, også tror jeg vi, i et brøkdel av et sekund tenkte på det store som skal skje i sommer! Det er noe spesielt med å få noe slikt av sin mor. Det betød utrolig mye for meg. Mamma er den beste i verden, og noen ganger slår hun virkelig til med noen sinnsvake gaver i tilleg! Det kan jo ikke finnes noe bedre å putte føttene i enn et par lys rosa Louboutins på bryllupsdagen. Andreas var selvfølgelig informert på forhånd, så han smilte bare lurt da jeg viste han de spesielle skoene.

-og på torsdag var jeg som dere forstår ute og luftet mine herlige bryllupssko på costume award. Mamma mente at det var viktig å gå dem inn litt før den store dagen, så jeg fant ut at det var en gylden mulighet. Og jeg ble så glad over å finne ut hvor fantastisk gode de er å gå i!

Så nå ser samlingen til verdens heldigste pike, slik ut;