Da kjoledrømmen ble virkelighet!

Annonse

For noen uker siden postet jeg et bilde av denne drømmen av en kjolen. Den er bare helt fantastisk og jeg klarte ikke å la være å tenke på den..!!

Dere kan tro jeg ble glad da Gudrun og Gudrun kontaktet kjæresten min for tre uker siden og fortalte at de holdt på å strikke en slik kjole spesielt til meg! Jeg har aldri fått noe costume made til meg før, så det var utrolig stort da kjolen kom med bud for noen dager siden. Det stod helt klart for meg allerede før jeg hadde tittet under silkepapiret,  at dette var kjolen jeg skulle ha på Costume award! -For det finnes vel ingen bedre anledning å kle seg som et sukkerspinn, enn når man skal dele ut prisen for “best kledde mann i 2011”?!!?

Desverre er det slik at når man en skjelden gang er helt sikker på hva man vil gå med, dukker det selvfølgelig opp et MEN. På inbydelsen sto det nemlig “dresscode; Black!” En rask telefon senere hadde jeg klart å få Vanessa og gjengen i costume til å skrive om invitasjonen til prisutdelerne slik at vi fikk lov å bruke farger! Så mens 98% av festen hadde kledd seg i sort i går, trippet jeg rundt i en rosa skydott og følte meg som en prinsesse på ball! Noen ganger er det gøy å skille seg ut! Spesielt når man får lov til å gå i en drøm av en kjole!

Kveldens outfit; Strikket kjole fra “Gudrun og Gudrun”, Pumps fra Christian Louboutin (forteller senere!!) og veske fra Accessories.