Inn i Christinas klesskap!

Annonse

Etter så veldig god respons på klesskapet til Hedda forrige uke, bestemte jeg meg for å gjenta suksessen med et nytt klesunivers.

Denne gangen har jeg fått titte inn i skapENE (!!) til Christina, som skjuler både vintage skatter, kupp og seneste trender!

Etter å ha interessert seg for klær hele livet og i tilegg jobbet på polhem pr byrå, kan man finne alt mulig i disse skapene. Pærler, paljetter og luksus blandet med billigere skatter fra blandt andre H&M, top shop, american apparel osv.. Jeg sikler blandt annet fortsatt på den hvite , korte kjolen fra H&M garden collection..

Christina blander billig og dyrt, og har den fantastiske egenskapen, å få ALT til å se fantastisk og eksklusivt ut! Hun er stil sikker og henger altid med på de nyeste trendene.

Her er noen av Christinas styling tips;

Å bygge opp et antrekk : Noen ganger er det helt umulig å finne et antrekk , de fleste starter med de plaggene som er mest fremtredende slik som kjoler, bukser etc, men noen ganger er det artig å snu på det, ved å velge seg et statement smykke /acc først for så å bygge opp antrekket rundt dette. Om smykke består av farger ,gull eller sølv er det enklere å avgjøre hva slags plagg som fungerer fargemessig. Store chunky armbånd og spesielt halskjeder kommer for fult denne våren, og da kan det være veldig fint å la resten av antrekket være nøytralt bare for å ha et stort smykke.

Shorts : Når det komme til bruk av shorts, uavhengig av str er det viktig å balansere antrekket. Hvis man går for en super kort/ trang shorts, velg en løssittende top, som en lang tank top eller løs bluse ( body med et enkelt plagg over er også en fin kombi). For de som har korte bein slik som meg er det viktig at shortsen ikke kutter beina ytterligere, gå defor for shorts som har høy skjæring i livet,kombinert med et par wedges på et par cm vil en få max ut av antrekket.

Party :Ellers om vinteren er det fint med noe som skaper litt blikkfang, ettersom det er så mørkt rundt oss. Synes derfor alle burde ha en kjole /fest antrekk som har enten paljetter , gull/sølv/metalliske perler o.l. antrekket vil synes mye bedre og man vil ikke forsvinne i et HAV av svart!