Aker Brygge i solnedgang!

Annonse

Det var iskaldt, men  SÅ ubeskrivelig vakkert på Aker Brygge i går da Elisabeth, Sophia og jeg var på tur! Det er dette jeg elsker med vinteren i Norge; de skjeldne, iskalde men solfylte, klare dagene som ikke likner noe annet. Den friske kalde luften og lukten av snø og saltvann!

I hele vinter har jeg trasket rundt med lag på lag med tykke gensere under diverse “vinter” jakker, og i grunnen har jeg frøset hver eneste dag.. Det er ikke så lett å kle seg riktig når man i utgangspunktet ikke er spesielt fan av boblejakker.. Jeg har en veldig fin parkas liknende boble sak fra Acne, men ikke engang den holder kulda ute når gradestokken viser -10 eller mer. Derfor var jeg noe skeptisk da jeg skulle teste denne (ikke “Canada goose”, men;) “Canadian”  jakken i går. Andreas har nemlig tatt inn et nytt dunjakke merke i agenturet, og dette er en av modellene. Den er langt fra klompete og uformelig, også er den så fantastisk deilig og varm! Jeg måtte tilogmed åpne jakken selv i -12 grader fordi den varmet så godt, og det er jo helt RÅTT! Skal gi dere beskjed når jakkene er i butikk! Jeg er i hvertfall super fornøyd med min, og det er utrolig mange ulike varianter å velge mellom!