Street style.

Annonse

Jeg kjenner ingen mann med bedre klesstil enn min (kommende) ektemann!! Andreas har et sinnsykt øye for fashion, og jeg elsker hvordan han blander stiler og skaper sitt eget uttrykk!

Han blander ofte ulike teksturer. Bare her har han teksturer som grovt heklet lue som kjæresten til søsteren min har heklet(!!!), løst strikket skjerf fra “Gudrun & Gudrun”, Tweed jakke fra “Mads Nørgaard”, tynn tettstrikket ullgenser fra “Gudrun & Gudrun”, Denim jeans fra “The Local Firm” og Finger hansker i Saue skinn fra (igjen) “Gudrun & Gudrun”.. Også er han nøye på kvaliteter, og det er et stort pluss hos en mann, spør du meg!

Andreas er en pirat. Ikke bare likner han en, men han “røvet” også hjertet mitt! Derfor har jeg laget to ringer til han. Den ene er en stor sort sten med dødninghode på hver side (Pirat ringen). Den andre er helt plain, med “Din Maria Maria” skrevet med store grove bokstaver på innsiden (forlovelsesringen;) Disse bruker han stort sett sammen med to andre ringer fra Gestuz (den med knokler) og en skinnring fra “Dyrberg Kern”.