Tusen takk for alle fine komentarer!

Ville bare si takk til alle dere som titter innom bloggen min, til dere som legger inn komentarer og til dere som lar dere fotografere!
Det som startet som en måte å holde meg selv oppdatert på mens jeg gikk gravid og senere var hjemme med Sophia, og som i utgangspunktet skulle avsluttes i det jeg var tilbake i jobb, er på en måte blitt til en litt større greie. Jeg liker å blogge, og jeg må innrømme at mye av grunnen til det er dere! Det motiverer enormt å få så mange søte og positive tilbakemeldinger! Tusen takk, alle sammen!
Om to uker er jeg altså tilbake i jobb, 100% stilling som designtrainee i BIKBOK, i tileg til mamma,kjæreste- og blogger!! Håper jeg får tid til alt sammen! Dere får ha litt tolmodighet med meg hvis det tar litt tid mellom innleggene i starten.. Håper dere vil fortsette å følge meg inn i 2011!
Maria

Annonse