Fantastiske Grace!

Annonse

For noen dager siden så Andreas og jeg, filmen “The September Issue”, som basically er en dokumentar om Anna Wintour og Vougue. Jeg synes ikke egentlig at filmen i seg selv var så veldig bra, men jeg satt igjen med et utrolig flott bilde av Grace Coddington, Vougues creative director. For en fantastisk talentfull dame! Er det en jeg gjerne skulle møtt, sittet ned og tatt en kopp kaffe med, så er det denne damen. Med 52 års erfaring med fashion (hun startet som model, før hun etter en ulykke begynte å jobbe som junior editor og deretter foto editor i vougue. Senere jobbet hun for Calvin Klein, før hun igjen begynte i Vougue samtidig som Anna Wintour i 1988 som creative director..!) hadde jeg nok lært en hel verden bare ved å se henne i øynene!

Grace er damen med det brusete røde håret på det øverste bildet og bildet i midten til venstre. De andre bildene er fra moteserier hun gjorde i september utgaven av Vougue i 2007.

Se mer her!