Heddas skattekiste!

Annonse

Det beste som finnes er når man får lov til å titte inn i klesskapet til folk. Det finnes så mange skatter. Så mye pent som det ikke er så mange anledninger til å gå med, og som burde vært vist mye oftere. Det burde vært mange flere anledninger til å pynte seg skikkelig!

I dag har jeg fått lov til å titte inn i walk in closetet til min venninde, Hedda. Hedda er en av de jeg kjenner som klarer å se godt ut til enhver tid. Uansett når på døgnet, hvor og i hvilken sammenheng jeg treffer henne, er hun altid stilig antrukket, med perfekt sminke og fønet hår.  Men det viktigste, og beste av alt, er at det altid glimter i de blå øynene hennes!

Heddas klesskap er en skikkelig skattekiste. Paljetter, fjær, volanger, smykker, vesker og rå flotte sko. Marc Jacobs, Valentino, Christian Louboutin, Louis Vuitton og Marchesa er noen av merkene, godt blandet med nydelig vintage, og basics fra Zara, H&M og Top Shop.

Hedda er en av de flinkeste skattejegerene jeg vet om, og hun finner alt mulig på nettet. (f.eks. den pudderfargede Marchesa kjolen med gulldetaljer som hun holder opp på et av bildene over..!!) Personlig har jeg aldri vært spesielt god på dette, så jeg ble veldig glad da hun sa seg villig til å gi både deg og meg noen tips når hun skal gjesteblogge litt her fremover! Velkommen skal du være, min venn!

Hvis dere liker innlegg som dette, der jeg titter inn i skapet til vennindene mine, hadde det vært topp med tilbakemelding på dette. I såfall skal jeg planlegge mitt neste “offer”!!!