Christmas Louboutin!

Annonse

Jeg vil tørre å påstå at kjæresten min er den RÅESTE i verden! Først og fremst når det kommer til personlighet, og egenskaper som jeg elsker over alt, men jeg må si at det er RÅTT å gå og kjøpe et par Christian Louboutin til kjæresten sin til jul på toppen av det hele!

Jeg ble så glad! Jeg er så glad! Helt siden første gang jeg så den karakteristiske røde sålen, har jeg ønsket meg et par klassiske Louboutin sko. -og følelsen, da jeg puttet foten i skoen, som passet like godt som foten til askepott i “tre nøtter til askepott”, var så spesiell… Det er en verden til forskjell fra mange andre sko jeg har og har prøvd, og skoen i seg selv er jo som en liten skulptur, der hver linje er like vakker! Dette er sko som skal brukes varsomt, pusses, bevares og arves bort til barnebarna når jeg blir gammel!

14 cm opp i været er jeg heldigvis fortsatt 2 cm lavere enn kjæresten min som raver 190 cm over bakken, og selvom jeg skal på hyttetur på nyttårsaften, skal skoene med!