I`m back!

Kuldesjokket var stort og kroppen er fort blitt dekket til med lag på lag av alt som heter ull i klesskapet, så den lille brunfargen vi hadde klart å opparbeide synes jo ikke likevel..

Annonse

Vi har hatt en så utrolig fantastisk tur til Thailand, men vet dere, det er utrolig deilig å være hjemme igjen også! Man setter så mye mer pris på det man har når man har vært borte fra det en liten stund, og det var så godt å komme hjem til den klare, friske luften, det deilige vannet i kranen og myke dundyner. Det ER utrolig koselig å ligge tett intil kjæresten sin uten å svette ihjel, å nyte en kopp varm kakao eller te foran peisen, å kokkelere på sitt eget kjøkken og loffe rundt med tykke raggsokker i en lun og god stue mens trærne utenfor er hvite av sne og frost. Det er SÅ vakkert!

Jeg ELSKER Norge, jeg!