Snart hjemme igjen…

Etter en uke på en øy som heter Koh Samed, drøye 3 timer utenfor Bangkok, er det fint å være tilbake til den pulserende storbyen igjen! Sand mellom tærne, sol og bølgeskvulp har gjort SÅ godt for skjela, og vi begynner å forberede oss, så godt vi kan, på det sjokket det blir å komme hjem til nesten 20 minus, noe som er 50 graders forskjell fra temperaturen her.. Jeg må innrøme at jeg gruer meg en smule til lag på lag med ull og dun med votter og lue og tykke skjerf som ekstra utstyr. Likevel blir det godt å komme hjem til familie og venner etter over en måned på reisefot! -Også savner jeg klesskapet mitt;) For første gang klarte jeg å pakke kun det mest nødvendige da vi reiste fra Oslo, og jeg var virkelig stolt da de veide bagen min på gardermoen, men nå er jeg så utrolig lei av de få bikinier, kjoler og denim shortsene selvom jeg har variert så godt jeg kunne.. Kanskje lag på lag med vintertøy ikke blir så dumt likevel?!

Annonse