“Flynow”

Annonse

Akkurat naa befinner jeg meg i Bangkok med min kjaere lille familie, og det er helt fantastisk! Intrykkene er mange og fargerike, og jeg storkoser meg! I dag har vi vaert paa et av de storste markedene i Bangkok, der det ble solgt alt fra mat til klaer og hundevalper.. Kontrasten ble stor da vi atterpaa dro videre til Siam sentrene, der luksus er det mest beskrivende ordet jeg kan komme paa.. Haute Couture, og store merker fra hele verden. Det var her jeg blandt annet oppdaget det thailandske merket “Flynow”. Jeg falt nemlig pladask for utstillingskjolen som var den graa kjolen (nederste bildet) over. Som den entusiastiske bloggeren jeg er, kastet jeg meg over kamera for aa fange herligheten med linsen min, men desverre kom det to damer hoppende frem med veivende armer og fikk stoppet meg foor jeg fikk utfoort den “kriminelle” handlingen. Men jeg fant tilslutt noen bildet paa nettet, saa faar dere se likevel, og bedomme selv! Hva synes dere? Dette er jo coutur, men jeg er generelt utrolig positivt overrasket over thailandsk design. Har aldri hoort om noe brand fra thailand tideligere, og tror vel helt sikkert det er fordi Japan er saa dominerende paa omraadet, de er jo helt raa! Det blir nok litt som norge i forhold til Danmark.. I hvertfall er jeg veldig glad for at jeg har faatt oynene opp faar noe naa! Jeg og Andreas fant blandt annet to super fine jakker i dag, som jeg gleder meg til aa vise dere! Asymetriske, rare og super kule!